понедельник, 15 августа 2016 г.

Привітання з 1 вересня 2016

Дорогі діти, шановні дорослі!
Сьогодні тут зібралися всі учні школи, від першокласників до випускників, викладачі початкових класів, середнього і старшого ланки, батьки.
Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним!
Кожен рік наша шкільна родина із задоволенням приймає у свої обійми нових учнів. Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч вчитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться.
Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних іспитів. Нехай високі результати у школі допоможуть вам досягти поставлених цілей!
Високоповажні вчителі! Ви - не тільки провідники знань, але і вихователі душ. Завдяки вашій відданості, творчому підходу Ви прищеплюєте дітям любов до знань! Бажаємо вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості і здоров'я!
Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви поділитися зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Пам'ятайте, що на Вас чекають тут не тільки в свята, цікавтеся життям своїх дітей, допомагайте їм. Пам'ятайте, ваші діти потребують вас!
Сучасний світ змінюється дуже швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. Ось чому День знань – важлива календарна дата не тільки для школярів і студентів!
У добрий шлях, за знаннями! ©

1 вересня - свято першого дзвоника, свято білих бантиків і нових портфелів, свято твій і мій! Всі дороги сьогодні ведуть до школи. Ошатні дітлахи гордо крокують вулицями в очікуванні нових навчальних днів, домашніх завдань і п'ятірок у щоденниках.
День знань - це початок нового навчального року, так що З Новим Роком ВАС!
І першокласники та першокурсники сьогодні вступають в абсолютно нове життя, тому сьогоднішнє свято для них мабуть самий хвилюючий, як і перше і нове.
1 вересня - це свято і для тих, хто зробить черговий крок по чудовій дорозі знань!
Всі ми є або коли були дітьми, ми стояли на урочистій лінійці і пишалися новою шкільною формою і своєю вчителькою.
Відмінних знань в новому навчальному році! З першим вересня! ©

Поздоровлення в прозі з 1 вересня

Білими бантами, яскравими ветами, веселими шкільними дзвінками відзначений цей день в календарі! 1 вересня - довгоочікуваний, улюблений і хвилюючий день! Особливий він для першокласників, які вперше переступають шкільний поріг. Прийміть наші найтепліші і добрі вітання з 1 вересня! І нехай у вашому житті завжди буде місце знанням і мудрості! ©

Привітання першокласників з 1 вересня у прозі

Дорогі першокласники!
Вітаємо вас у нашій школі! Тепер це ваш другий дім, де ви будуту вчиться опановувати нові, складні науки, навчитеся читати і писати, дружити, допомагати своїм друзям-однокласникам. Школа - це ціле життя, яскрава і цікава, яку ви будете згадувати з теплотою, коли підростете.
Літо скінчилося, і ось вже вас кличе до себе ваш перший шкільний дзвінок. За шкільною партою ви познайомитеся з цілим світом, відвідайте різні куточки земної кулі, запросто зможете обійти навколо світу!
Вчіться, хлопці! Легкої вам дороги по сходах знань! ©

Привітання учням від вчителів

День знань — це завжди теплий, по-особливому хвилююче свято для всіх, хто приходить навчається, отримувати нові знання. Всі ми коли-то першокласниками прийшли до дверей школи з новими ранцями за плечима, букетами в руках і хвилюванням в грудях! Який нескінченної здавалася нам шкільна дорога, і ось ми вже відучившись в школі, самі стали вчителями і тепер зустрічаємо вас, хлопці, аби всі свої знання передати вам, щоб ви стали гідними людьми, отримали освіту, обрали професію по душі.
Сьогодні починається Новий Навчальний рік і нехай сьогодні червоний день календаря "День знань" стане хорошим стартом на весь навчальний рік! ©


Привітання учням

Школа зустрічає сьогодні учнів та вчителів! Вже в який раз по-материнськи відкриває двері перед хлопцями, улюблена школа, повна знань, книг, підручників. Попереду новий навчальний рік, нові відкриття, нові знайомства, оценкии домашні завдання. Позаду залишилися прекрасні безтурботні літні дні, так гаряче улюблені всіма канікули теж стрімко пролетіли, залишивши нам лише теплі спогади, запах свіжої полуниці, ніжний загар на шечках і море яскравих фотографій. А попереду - школа!
Вчіться хлопці, освоюйте і осягати нові науки! Ви - наше майбутнє!
З 1 вересня! ©

Привітання з 1 вересня у прозі вчителю

Вітаємо Вас з Днем Знань!
Ви даруєте нам свої знання, свій багатющий досвід. І подяку Ваммен - це світлі розумні очі дітлахів, які як губка, вбирають у себе Вашу доброту, турботу, участь! Спасибі Вам за Ваше щедре чуйне серце! ©

Привітання з Днем знань в прозі учням

Хлопці, сьогодні для вас відкривається нова дорога до знань, ви робите ще один крок до відкриттів, досліджень. Бережіть знання, намагайтеся, вчіться! Знання - це запорука вашого успішного майбутнього. Зі святом! З 1 вересня! ©

Ось і задзвенів перший осінній дзвінок, грайливо кличе учнів за парти, а вчителів - до дошки, учити, пояснювати... Позолотою вкрилися клени під вікном, а школа знову і знову зустрічає хлопців і кличе їх на зустріч знанням. З новими силами ви будете вчитися за шкільними партами, співати, малювати, писати. Успіхів вам у цій непростій справі, з 1 вересня! ©

Дорогі наші вчителі!
Вітаємо вас з 1 вересня! Ви - наші янголи-охоронці, основа і сила нашої школи.
Бажаємо вам старанних, чуйних, розумних дітей - учнів, їх уважного погляду на уроках, і контрольних без помилок! Ми любимо вас, з Днем знань! ©

Комментариев нет:

Отправить комментарий