суббота, 24 ноября 2018 г.

Привітання з Новим Роком 2019

Офіційні красиві привітання в прозі до Нового року Свині для колег
Дорогі колеги! Вітаю вас з чудовим святом - Новим роком! Нехай цей рік принесе вам тільки щасливі миті, позитивний настрій і успіх! Бажаю, щоб наша спільна робота була продуктивною, ефективною і благополучною, а наші справи розвивалися в потрібному напрямку, приносячи прибуток нам і нашим клієнтам!


Шановні колеги, вітаю вас з Новим роком. Бажаю нових прагнень і відкриттів, вдалих стартів і великих перемог, успішних результатів в справах і перспектив в особистих інтересах. Нехай цей рік стане для всіх нас добрим і щасливим.


З Новим роком, колеги. Бажаю великих нагород і заслуг, впевнених прагнень і перемог, перспективних ідей і справ, сміливих рішень і дій, вдалих стартів і успішних днів. Нехай цей рік для всіх вас буде плідним стосовно роботи і щасливим по відношенню життя.


Колеги, вітаю вас з Новим роком і хочу побажати всіх благ і достатку, впевненості та рішучості, креативності та оптимізму, здоров'я і сил, цілеспрямованості і удачі. Будьте щасливі в новому році і вкрай успішні.


Колеги, вітаю з Новим роком. Хочу побажати завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації, з кожною справою домагатися успіху і визнання свого таланту. Нехай прийдешній рік подарує масу можливостей, ідей і удач, нехай кожен день буде днем ​​професіоналізму і значного досягнення.

З Новим роком, шановні колеги. Бажаю в новому році завжди мати можливість удосконалюватися і досягати великих успіхів. Бажаю також бути здоровим, процвітати, зберігати в своїх сім'ях щастя, а в діяльності - вогонь ентузіазму.


Вітаю з Новим роком, мої дорогі і шановні колеги. Бажаю вам стати у нових витоків перспективних ідей, знайти нові можливості для реалізації всіх планів. Також бажаю в новому році абсолютної впевненості, гідних перемог, істинного поваги і високого достатку.


Дорогі колеги, вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо багато радості і сміху, посмішок, щирості і добра! Нехай щастям і достатком наповнюються ваші будинки. Будьте здорові, завжди з чудовим настроєм, і нехай в Новому році все найпотаємніші мрії здійсняться! Зі святом, друзі!


Шановні колеги, вітаю всіх вас з Новим роком! Бажаю всім вам отримувати задоволення від того що ви робите, адже не дарма кажуть, що той хто полюбить свою роботу більше ніколи в своєму житті не буде працювати. Хай щастя і удача слід за вами, а дорога до успіху буде гладкою і рівною. Бажаю любові і розуміння в особистому житті. Хороших вам буднів і веселих свят!


Хочеться з великою радістю, привітати наш чудовий і дружний колектив з Новим роком! Ми - це маленька сім'я, зі своїми традиціями і взаємовідносинами, і я бажаю всім вам взаєморозуміння з колегами по роботі, більше цікавих ідей, далекосяжних планів і незмінною удачі у підкоренні нових висот!
Цікаві привітання з Новим 2019 роком колегам по роботі з гумором - в коротких віршах


Прикольні поздоровлення для друзів-колег ви можете відправляти не тільки в формі прози, а й у віршах. Для шанувальників хорошого гумору ми підібрали оригінальні побажання до Нового 2019 році Жовтої Земляний Свині і Кабана з різними жартами. Такі привітання відмінно підійдуть для пересилки в соціальних мережах або месенджерах, але також їх можна використовувати для заповнення покупних листівок. При цьому ви можете доповнити пересилаються побажання прикольними картинками або ж тематичними смайлами і стікерами. Всі підібрані нами поздоровлення з гумором рекомендуємо відправляти колегам по роботі 31 грудня перед Новим 2019 роком: жартівливі вірші подарують їм максимум позитиву і допоможуть зустріти свято в прекрасному настрої.
Короткі цікаві вірші-привітання з гумором до Нового 2019 році для колег
На роботу, як на свято,
Ми поспішаємо з року в рік.
Купа справ, великих і важливих,
І натовп клієнтів чекає.
Я бажаю всім успіху
І старанності в праці,
Щоб не було перешкоди,
Щоб щастило завжди, скрізь.
Щоб виросла зарплата,
На сім'ю вистачало сил.
Вітаю з Новим роком
Весь наш дружний колектив!


Переплутати ми можемо свої справи,
Опинитися на килимі у начальства,
За роботою, як ніби в лісі пила:
Далі дерево - пілішь, і баста!
Роботяги ми найголовніші тут,
А в обід, під час перерви відпочиваємо.
Ось що значить - колеги. І нас не чекають
Самотні будні з холодним чаєм.
Колектив - це сила, і в Новий рік
Радий я всіх вас привітати. Нехай вам принесе
Повага, щастя, удачу цей свіженький Новий рік.


Колеги, з Новим роком!
Нехай дружним хороводом
Вас оточують часто
Любов, удача, щастя!
Зарплати всім величезною,
Зростаючої і нескромно,
успіху непристойного
І відпочинку відмінного!


Колеги, в цей Новий рік,
Бажаю Вам великих висот,
Побільше прибуткових ідей,
Поменше сумних новин.
Стабільно нехай росте зарплата,
Щоб гребли її лопатою,
Корпоративи були частіше,
А життя було добріші і солодшим!
Нехай буде те, що потрібно Вам,
Супроводжує успіх справах,
Щоб колектив наш дружно жив
І щоб начальник
Поздоровча листівка з Новим Роком Жовтої Свині 2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий